Direktlänk till inlägg 11 december 2008
Ostfyllda aprikoser Det här behövs till ca 20 stycken: 20 aprikoser, mjuka Fyllning: 50 g grönmögelost, St Agur 2 dl Manchego spansk fårost, riven 2 msk crème fraiche 1/2 dl pekannötter, hackade salt, svartpeppar Dekoration: 20 pekannötter Gör så här: 1. Lägg aprikoserna i en skål och täck dem med vatten. Låt dem ligga i minst 2 timmar. Häll av vattnet och låt aprikoserna rinna av i en sil. 2. Blanda samman grönmögelost med riven fårost, crème fraiche och pekannötter. Smaka av med salt och svartpeppar. 3. Öppna upp aprikoserna och fyll dem med ostfyllningen. Dekorera varje aprikos med en pekannöt. Servera till mousserande vin. Smaklig måltid!
Jag fick nyss en inbjudan att få vara med på torsdag morgon o få prata om vad jag vill i 5 minuter. Har bestämt mig nu vad jag ska prata om. Men det får ni lyssna på kl 06.20. ;-) ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 |
6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|