Direktlänk till inlägg 25 april 2010
Enkel röra som förgyller kokta grönsaker.
Sparris med röra.....
4-6
Ett knippe nykokt vit sparris (eller andra nykokta grönsaker)
3 msk rumstemperat smör
2 msk grovt riven parmesan
En halv citron (skal och saft)
salt
Gör så här
Ta rumstemperat smör, blanda med grovt riven parmesan, skal och saft från en halv citron. Rör ihop det hela och smaka av med extra salt.
Det goda smöret passar till de flesta nykokta grönsaker.
LOVE LISA
Jag fick nyss en inbjudan att få vara med på torsdag morgon o få prata om vad jag vill i 5 minuter. Har bestämt mig nu vad jag ska prata om. Men det får ni lyssna på kl 06.20. ;-) ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||||
|