Direktlänk till inlägg 13 januari 2011
(4 portioner)
4 skivor grovt osötat bröd jag tar inget bröd alls
500 g köttfärs
2 msk finhackad gul lök
1 msk kapris
2 msk finhackade rödbetor
1 ägg till färsen och 4 till stekning
salt och peppar
smör
sallad till uppläggning
endiver, marinerade linser samt torkad frukt
en klick fransk senap och majonnäs till servering
Blanda färsen med lök, kapris och rödbetor. Rör den smidig med ett ägg (och lite fransk senap - om du gillar smaken), och smaka av med salt och peppar. Stek en provbulle om du är osäker på smaksättningen.
Lägg upp på bröd och sallad. Toppa med var sitt stekt ägg. Den hungrige får självklart gärna dubbla portioner!
Jag lägger den /dom på en salladesbädd och dressingen på... så gott så är detta..
Ät en god lunch eller en god middag...
Jag äter detta i dag och i morgon till lunchen...
LOVE LISA
Jag fick nyss en inbjudan att få vara med på torsdag morgon o få prata om vad jag vill i 5 minuter. Har bestämt mig nu vad jag ska prata om. Men det får ni lyssna på kl 06.20. ;-) ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 |
21 |
22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|