Direktlänk till inlägg 2 april 2009
Fänkålssallad med apelsin Det här behövs till 6 port: 1 stor fänkål, 300 g 3 apelsiner 1 granatäpple 2 msk olja 1 msk pressad citron salt, peppar persilja Gör så här: 1. Dela fänkålen mitt itu och skär bort den grova mittstocken. Strimla fänkålen fint. 2. Skala apelsinerna med en kniv så att allt det vita försvinner. Skär i skivor. Varva fänkål och apelsinskivor. 3. Dela granatäpplet och ta ur de röda kärnorna (se till att de beska hinnorna inte följer med). 4. Strö kärnorna över salladen och ringla över olja och citronsaft. Krydda med salt och peppar, och strö över persiljeblad. Smaklig måltid! Foto: Olof Abrahamsson
Jag fick nyss en inbjudan att få vara med på torsdag morgon o få prata om vad jag vill i 5 minuter. Har bestämt mig nu vad jag ska prata om. Men det får ni lyssna på kl 06.20. ;-) ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | ||||||
|