Direktlänk till inlägg 26 mars 2011
Koka kaffe
Blanda i whiskey och socker - låt absolut inte koka!
Häll upp i ett glas (hellst ett irländskt kaffeglas)
Toppa med grädden.
Servera varm
Ställ en sked i glaset när du häller över kaffet så minskar risken att glaset spricker.
När du häller över grädden håll då skeden uppochner precis över kaffet, häll grädden försiktigt på skeden och låt den glida ner i kaffet - då blandas inte kaffet med grädden.
Jag fick nyss en inbjudan att få vara med på torsdag morgon o få prata om vad jag vill i 5 minuter. Har bestämt mig nu vad jag ska prata om. Men det får ni lyssna på kl 06.20. ;-) ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 |
8 |
9 | 10 |
11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 |
16 |
17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
|||
28 | 29 |
30 | 31 | ||||||
|