Direktlänk till inlägg 14 november 2010
Välbekanta smaker i en läcker sås. Njut den till en fin köttbit!
Ingredienser Gör så här
1 dl kokt/bryggt kaffe
1 msk pulverkaffe
2 dl vispgrädde
1 msk konc kalvfond
1 tsk råsocker
1–1 ½ msk whisky
Salt
Svartpeppar
Majsenaredning
Häll kaffet och kaffepulvret i en kastrull. Tillsätt grädde, fond och socker.
Låt såsen koka upp under vispning. Tllsätt majsenaredning. Smaksätt med whisky, salt och peppar.
Servera till t.ex stekt oxfilé eller entrecôte
Detta recept hittade jag hos Carina Skoglund och måste pröva detta i dag...
Hoppas du också törs pröva detta..
LOVE LISA
Jag fick nyss en inbjudan att få vara med på torsdag morgon o få prata om vad jag vill i 5 minuter. Har bestämt mig nu vad jag ska prata om. Men det får ni lyssna på kl 06.20. ;-) ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 |
23 | 24 | 25 |
26 |
27 |
28 | |||
29 | 30 | ||||||||
|