Direktlänk till inlägg 26 april 2009
Kyckling i curry med spröda grönsaker
Ingredienser till 1 person
80 g morot
100 g purjolök
150 g spetskål
50 g sockerärter
100 g kycklingbröst
½ tsk jordnötsolja
1 vitlöksklyfta
2 cm ingefära
½ röd chili
1 msk curry
1 msk kokosmjöl
Salt
Peppar
½ dl yoghurt
Färsk koriander
Salladslök
30 g grovt ris
Tillagning
Skölj och skär alla grönsakerna på snedden. Koka kycklingen (ta bort skinn och ben) i 10 minuter och skär den i små bitar. Häll en skvätt olja i en wokpanna och bryn vitlök, ingefära och chili med curry i 15 sekunder.
Jag fick nyss en inbjudan att få vara med på torsdag morgon o få prata om vad jag vill i 5 minuter. Har bestämt mig nu vad jag ska prata om. Men det får ni lyssna på kl 06.20. ;-) ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | ||||||
|