Direktlänk till inlägg 24 juni 2012
Om du är sugen på något en kväll så ska du prova dessa tunnbröds-chips, hur lätta som helst att göra och dessutom väldigt smarriga=)
Du behöver:
Tunnbröd (inte tortillabröd)
Matolja
Flingsalt
En ugn;P
1.Ställ ungnen på 150 grader.
2.Lägg tunnbröden på en plåt med bakplåtspapper.
3.Olja in ovansidan av tunnbrödet med matolja, bara precis så att saltet ska fastna.
4.Strö over flingsaltet.
5.In med dem i ugnen och låt dem vara där i ca 15 min eller tills dem blir gyllenbruna.
6.När dem är färdiga måste du vara snabb med att skära upp dem i varfri storlek, väntar du så stelnar dem och går sönder.
7.Låt dem svalna.
8.NJUUUUUUUUT!!=)
9. LYCKA TILL=D
Jag fick nyss en inbjudan att få vara med på torsdag morgon o få prata om vad jag vill i 5 minuter. Har bestämt mig nu vad jag ska prata om. Men det får ni lyssna på kl 06.20. ;-) ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 | |||
25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | ||||
|