Direktlänk till inlägg 2 november 2009
Tomatomelett med getost |
Antal portioner: 2 1 tsk olivolja |
1. Vispa äggen med en gaffel. Tillsätt salt och peppar. 2. Värm olivoljan på medelvärme i en teflonpanna och häll ner äggröran. Tillsätt resten av ingredienserna efter någon minut. Omeletten är klar när äggen stelnat och osten smält. 3. Låt omeletten glida ner på ett fat och vik den dubbel. |
Jag fick nyss en inbjudan att få vara med på torsdag morgon o få prata om vad jag vill i 5 minuter. Har bestämt mig nu vad jag ska prata om. Men det får ni lyssna på kl 06.20. ;-) ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|